Duizend hogesnelheidstreinen (e-book)
 
Duizend hogesnelheidstreinen (e-book)

     
ePub met digitaal watermerk
€ 2,99
Science fiction
 
De 21ste eeuw is half voorbij, en Noord-Afrika is de energieleverancier van de wereld. Jaouad Amrani heeft het hectische leven in het rijke Marokko verruild voor het rustieke Nederland, waar hij samenwoont met zijn vriend Alex. Zijn nieuwste ecotectuur-project is een joint-venture van Marokkaanse, Chinese en Indiase firma's, die de energievoorziening in Nederland zal revolutionaliseren met microgolftechnologie en geostationaire satellieten.

Maar tijdens een lunch-afspraak op de dag van de oplevering wordt Jaouad in paniek gebeld vanuit El Aaiún. Er zijn kapers op de kust. En de concurrentie in de Maghreb is moordend.

Jaouad weet dat hij zijn opdrachtgever te vriend moet houden, want de samenwerking is een prestige-kwestie van internationaal belang, en falen is geen optie. Maar waarom wil de CEO van Laâyoune Solaire zo graag dat Jaouad persoonlijk afreist naar de Westelijke Sahara?

En waarom komt Alex niet opdagen voor die lunch-afspraak?

Paul Evanby
Paul Evanby schrijft romans, korte verhalen en muziek. Hij is de auteur van de succesvolle Scrypturist-boeken, en hij heeft een veelvoud aan korte verhalen gepubliceerd in diverse bundels en tijdschriften, in Nederland, de VS en het Verenigd Koninkrijk. Hij is meervoudig winnaar van de Paul Harlandprijs, en deelde in 2006 mee in de British Fantasy Award for Best Anthology. Daarnaast heeft hij twee verhalenbundels op zijn naam, waarvan één Engelstalig. Zijn meest recente roman, Een rivier van goden, is in 2013 verschenen bij Meulenhoff Boekerij.

Zijn website is http://www.metromantyck.net, en hij twittert als @evanby.


Paperback
14 x 21,5 cm
32 pagina's
€ 2,99
ISBN e-book: 9789462321557
Deze titel is niet langer leverbaar