Sater
 
Sater

     
paperback
€ 5,95
Fantasy
 
Het leven van een chemisch gecastreerde sater in Amsterdam is niet eenvoudig. Hoefschimmel en boetes voor openbaar staart-en hoornvertoon liggen altijd op de loer. Als hij ook nog onder zijn vonnis probeert uit te komen, loopt dat niet zo soepel als hij had gehoopt. In plaats van een mooie nimf aan de haak te slaan, moet hij voor haar een muurschildering van Karel Appel uit het Stedelijk Museum stelen en met een niet zo mooie lamia aanpappen. Een halfgod zit hem op de hielen, de politie en de brandweer naderen met loeiende sirenes.

Hij moet nieuwe prioriteiten stellen, en misschien zelfs, na al die duizenden jaren, een beetje volwassener worden….

Boukje Balder
Boukje Balder wilde altijd al fantasy & science fiction schrijver worden, maar is er toch in geslaagd dat een hele tijd te vergeten.

Onbewust heeft het wel meegespeeld in haar studie- en beroepskeuze, omdat ze een reeks van zinloze maar voor een schrijver onontbeerlijke beroepen heeft uitgeoefend zoals bordenwasser, roeicoach, programmeur, mannequin en organisatieadviseur.

Om astronaut te kunnen worden ontbrak het haar aan goede ogen, een penis, studiezin en een technische knobbel, maar dat weerhoudt haar er niet van om sf te schrijven.

Binnen het fantasy genre heeft ze zich gewaagd aan Urban Fantasy, Steampunk en gemengd genre boeken. Kortom, ze weet nooit van te voren waar het over zal gaan, als het maar vreemd is en een flinke scheut romantiek heeft.

Haar grote voorbeelden zijn Ursula LeGuin, Tim Powers en Kate Elliot.


Paperback
14 x 21,5 cm
34 pagina's
€ 5,95
ISBN boek: 9789462321656
Deze titel is niet langer leverbaar