De zee heeft tienduizend muilen
 
De zee heeft tienduizend muilen

     
paperback
€ 7,95
Fantasy
 
Len Asdravith, een oceaanwereld vol monsters, waar ieder mens een prooi is, met de schedel van een dode god als maan. Rolid en zijn geliefde hebben precies zes maanden om de Witte Stad in het hart van de zoutwoestijn te bereiken. Een dag langer en Rolid zal dood zijn. Al vijf jaar, met terugwerkende kracht. Ze beginnen aan een lange reis door woestijnen, over bergen en zee. Ze worden onderweg aangevallen door rovers en piraten, moeten monsters bestrijden en trekken door vreemde culturen waarbij elk verkeerd gebaar de dood kan betekenen.

Het gehoorzame geld, wandelende grimoires en kaartschilderende vlooien – een kleine greep uit de unieke verbeelding van Tais Teng, die met recht de Nederlandse Jack Vance genoemd kan worden.

Tais Teng
Tais Teng heeft intussen meer dan honderd boeken gepubliceerd en te veel korte verhalen om nog te tellen. Ze lopen uiteen van kinderboeken als ‘De Prins van Kwaakland’ tot fantasyreeksen voor volwassenen als de Gran Terre Saga (Boekerij) en Atlantis Ongezonken (Kramat). Hij is het bekendst als lid van het Griezelgenootschap en schrijver van de negen boeken van de Griezelklas. Zijn meest recente boeken zijn ‘De verschroeide veer’ en ‘De Vulkanen van Io’. Hij is behalve schrijver ook werkzaam als illustrator, decorschilder en beeldhouwer.Zijn liefste wens is trouwens een authentiek Starwars laserkanon om bergen mee te beeldhouwen.


Paperback
14 x 21,5 cm
160 pagina's
€ 7,95
ISBN boek: 9789462321090
Deze titel is niet langer leverbaar